Organik Yarasa Gübresi



Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - ta9car
akinselcuk . harikasin valla. at-esek-katir gibi hayvanlarin idrarindan bira yapildigi dogrumu dur sizce. :)


Demin bir haber kanalı ; Ümrede 2 hacı adayının deve idrarı çok faydalıymış diye içtiklerini, ve hastanelik olduklarını söylüyordu. Bu durum üzerine diyanet güncel bir fetva vermiş ; Yok böyle bir faydası, aksine çok zararlıdır, asla yapılmaması gerekir, şeklinde.

Biz kanalın yalancısıyız.

Müstakbel hacılarımız zannedersem kutsal topraklardaki develerde müslümanın hasıdır diye düşündü belki de. Devenin müslümanı hristiyanı olmaz.

Deve bir hayvandır, bu iki hacı adayı da insan. Devenin sırtına binersen olur ama idrarından medet umacak noktadaysan, deveye kendini mahkum ettin demektir. Az daha ileri gidip devenin kulağına çaput bağlayıp dilek de tutarsın. Sen devenin amiri değil deve senin amirin olur.

Devenin bütün mikrobunu sindirim sistemine dahil ettin demektir. Deveye hiç bir tesiri olmayan mikrop seni
öldürebilir. Her hayvanın ve her insanın bünyesi mikrop doludur. İçinizde sizden, ruhsuz vucudunuzdan ayrı bir canlı hayatı daha vardır. Bu hayat sakin durur. Her şey başladığı düzende duruyorsa eğer. Ne zaman bu düzene müdahale ettiniz, bu canlı dünyası yeni bir şekil alır. yeni ortamına göre değişir. Faaliyete geçer.

Kendinizi yordunuz diyelim. Vücut zayıf düştü. Boğazınızda bulunan bir iki bakteriden hemen bir ordu oluşur. Çünkü artık vücudunuz onların çoğalmasını sınırda tutan gücüne sahip değil. Çoğalır bu mikroplar. Akşama nezle grip vs. bir arazla ortaya çıkarlar. Ürediklerini çoğaldıklarını becebilirlerse sizi daha da perişan edeceklerini haber verirler.

Bu mikroplara deve idrarına tevessül etmeden de sahibiz.

Zaten çok hassas bir dengede vücudumuz. siz bununla yetinmeyip üstüne birde deve canlısından takviye yaparsanız Allah sizi ne yapsın ?

İlim Çinde de olsa git bul denmiş ya !

Demek ki İlime o zaman da bu kadar uzak duruyormuşuz. Ta Çin hedef gösterildiğine göre. O denli uzakta olsa bile git bul inat et öğren dendiğine göre. İlime uzaklık Çin menzili ile tasvir edildiğine göre.

Demek ki değişmemiş hiç bir şey.

Ben çocukken sarılık oldum du. İlkokul bir. Okuma yazmayı evde öğrendim. Çünkü 3 haftadan fazla yatım evde. Ağır geçti biraz. Eve bir doktor geldi gitti. İyi baktı annem babam. Öperim hala ellerinden.

O zaman hatırlarım eve gelen bir hanım bizimkilere sarılık sarı idrar içince geçer, kendi idrarını içirin dediydi. Bizimkiler uyumlu insanlardı. Tıbbi yolları en uygun yol olarak bilseler bu kadına itibar etmeselerde hem saygı hem de her zaman kendinden şüphe et kibirli olma düsturu ile dinlediler söylediklerini ve aralarında tartıştılar.

Tabi günlerdir ateşi düşmeyen bir de yavru var yatakta. Bir an önce iyileşsin eski yaramazlıklarına geri dönsün istiyorlar.

O zaman ne google ne de bilgisayar yok. Daha evlerde telefon bile yok. Televizyon yayını yeni başlamış günde 3 saat !

Açtılar ansiklopedileri idrar nedir, sarılık nedir başladılar okumaya. Penisilin iğnesini verince vücutta ne olacak, idrar içilince ne olacak bir karşılaştırma yapacak kadar rahatladılar. Zaten akıllarına yatmamıştı idrar işi. Benim de hayatta yapmam öyle bir şey feryatlarımın da desteğiyle.

Bazı sıkıntılar karşısında çok enteresan ve fayda mekanizması bilinmeksizin verilen tavsiyeler bolca var piyasada.

Benzin veya Mazot iç iyileşirsin denen sıkıntılar.
Kaplumbağa kanı iç, Saksağan kanı iç, denen sıkıntılar.
Toprak yemek, kremit tozu yutmak.

Çok fazla tavsiye var. Bunları buraya detaylarıyla yazmaktan çekinirim. Çünkü karşı çıkan bir yazıdan ilham alıp uygulayan çıkar.

Allah bir akıl da vermiş insanlara ama neden inatla kullanmak istemezler ?

Demek ki akılın yanında Allah' ın vermediği bir şeyler var. Bozuk bir gen molekülü hala mevcut demek ki.

Ümreye gider ama deve idrarı içip hastanelik olur.

İnce ince abdest alır ama deve idrarı içmeye kalkışabilir.

Allah ıslah etsin bu iki kardeşimizi.


 20/04/2012  07:30:32 de yazıldı.  Bu yazının yazıldığı orjinal sitedeki başlığın tamamını görüntülemek için tıklayın

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder